Vas cu flotor INOX 8 litri oval

29000 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare NU sunt incluse
Cod produs - SKU G-FLOT-I-8L
Stoc limitat
Cum te putem ajuta?

Descriere

Vasul cu flotor este dispozitivul care gestionează, pe cale mecanică alimentarea cu apă rece a panoului solar nepresurizat.

Acesta este echipat cu plutitor si valva de inchidere a alimentarii. Astfel, atunci cand rezervorul panoului solar se umple, plutitorul din interiorul vasului cu flotor se ridica si opreste alimentarea cu apă rece. Cand incepeți sa consumați apă din rezervorul panoului solar, plutitorul coboară, lăsând apa rece sa intre in rezervor să completeze cantitatea consumată. În felul acesta, panoul solar nu ramane niciodată fără apă, asigurandu-va astfel continuitate de folosire.

RECOMANDARE de folosire: Pentru funcționare de lunga durată și în bune condiții a vasului cu flotor, se recomandă ca presiunea apei reci, la intrarea in vasul cu flotor, să nu depășească 2 bar!

Din punct de vedere calitativ, vasele cu flotor din gama SolarPro® sunt la cele mai inalte standarde, acestea fiind confecționate din materiale cu cea mai mare rezistență la coroziune (INOX SUS304 mat – interior și exterior), ștuțurile și îmbinările sunt sudate în argon complet, plutitorul este din INOX și valva de inchidere din cupru.

Volumul vaselor cu flotor din gama SolarPro® este de 8 Litri, cele mai mari existente pe piața de panouri solare nepresurizate.

Detalii

SKU
G-FLOT-I-8L
Brand
Metoda de Livrare
Curierat Rapid

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate