39%

Automatizare (Controller) Solar Resol - Westech 3T1

79000 RON (TVA inclus) 1.30000 RON
Costurile de livrare NU sunt incluse
Cod produs - SKU GPS-RES-3T1
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

Automatizare (Controller) Solar Resol - Westech 3T1

Automatizările solare RESOL 3T1 sunt produse de înaltă calitate și fiabilitate, fabricate în Germania. Aparatele au functia de PWM fiind compatibile cu toate pompele cu turație variabilă. Aceste automatizări sunt folosite cu succes la instalațiile solare termice presurizate separat (bazate pe colectoare solare). Ele pleacă pre-setate din fabrică pentru buna functionare a sistemelor. Rămâne ca utilizatorul sa își aleagă programul de funcționare în functie de instalația care o aveti montată. Această automatizare este special concepută să lucreze și să se integreze împreună cu instalațiile termice pe care le aveți deja în dotare. Aceste sisteme sunt folosite la încălzirea apei menajere sau pentru a aduce aport la încălzirea locuinței.

WESTECH 3T1

Automatizarile Resol au incluși 3 senzori de temperatură PT1000. Pompa de recirculare este componenta cea mai importantă la instalațiile solare presurizate separat. Grupul de pompare face transferul termic în circuit închis de la panourile (colectoarele) solare boiler. Aceste pompe de recirculare folosite la sistemele solare pot fi pompe clasice sau pompe elecronice cu turație variabilă. Automatizarile Resol pot ține sub control ambele variante de pompe, fară a fi necesare alte accesorii suplimentare. Conversia radiatiei solare în caldura are loc in colectorul solar. Energia realizată și acumulată în colectorul solar se transferă mai departe către boilerele pentru apă caldă menajeră sau vasele de acumulare prin intermediul pompei de recirculare care este asistată în permanență de acest controller solar Resol. Acest tip de instalație solară functionează cu eficianță maxima tot timpul anului!

 Veti ramane in mod sigur placut surprinsi, atunci cand temperatura exteriora este de -20°C si instalatia solara o sa va ridice apa in boiler la 50-60°C.

La instalatiile solare de acest gen se foloseste un amestec de apa-glicol (antigel solar). Acesta trebuie sa fie rezistent la inghet si la temperaturi foarte ridicate. Este de dori ca antigelul solar folosit sa aibă punctul de îngheț la o temperatură cât mai joasă, undeva spre minus 25-30°C. 

Instrucțiuni de folosire și montaj: descarcă AICI 

Detalii

SKU
GPS-RES-3T1
Brand
Tip de Panou Solar Compatibil
Colectoare Solare
Metoda de Livrare
Curierat Rapid

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review