37%

Grup Pompare Solar cu Grup de Siguranta - 3/4"

1.49000 RON (TVA inclus) 2.40000 RON
Costurile de livrare NU sunt incluse
Cod produs - SKU G-GRP-NDV 3/4
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

Grup de pompare solar + grup siguranta - sistem de pompare pentru instalații solare echipat cu o pompă Grundfos solar UPM3 15-75. Aceasta este o pompă electronică cu turație variabilă și cu un consum redus de energie electrică. Debitmetrul sistemului se poate regla intre 1-6 litri pe minut.

Vă punem la dispoziție grupuri de pompare electronice cu turație variabilă de tip HE. Grupurile de pompare cu pompe Grundfos, folosite în instalațiile solare au o eficiență sporită datorită metodei moderne HE. Kitul hidraulic solar Westech acoperă necesarul unei bune funcționări a instalației solare termice și cu un consum redus de energie electrică în comparație cu modelele anterioare. Va recomandam sa folositi grupurile de pompare moderne care maresc in mod vizibil eficienta panourilor solare. 


UMPLEREA INSTALAȚIEI SOLARE CU GLICOL


Grupul de pompare este prevazut cu un sistem de umplere si dezaerisire dupa cum vedeti in imaginea alaturata. Pompa este echipata un termometru de temperatura analog.  Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Componentele pompei sunt din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sunt din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Debimetru din alama si borosilikat cu posibilitate de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie si posibilitatea de dezaerisire fortata. Grupul de pompare solar are incorporat sistemul cu doi robineti pentru spalare, umplere si dezaerisire fortata. Sistemul de pompare poate fi controlat de automatizari cu functiune PWM, dar pompa Grundfos UPM3 poate fi reglata sa functioneze si cu un controller clasic fara functiune PWM.


Date Tehnice:

Pompa eficienta: GRUNDFOS UPM3 15-75 Materiale folosite la constructie:
Turatie variabila – control electronic Inox, metal, alama si plastic
Retur (sistem pompare): TB 100 grade C Debitmetru 1-6 l/min – cu reglaj manual
Presiunea max. de lucru: PB 8 bar Garniturile O-Ring din EPDM
Grup de siguranta 6 bar inc. termometru Garniturile plate rezistent la 250 grade C
Racorduri: 3/4″ filet exterior tur/retur Izolatia: EPP
Robineti pentru umplere, spalare, dezaerisire Cablu controller impuls PWM
Exactitatea aparate de control: +/-10% Made in Europe


Fișă tehnică: descarcă AICI 

Detalii

SKU
G-GRP-NDV 3/4
Brand
Tip de Panou Solar Compatibil
Colectoare Solare
Metoda de Livrare
Curierat Rapid

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review